ההבנה היום בקרב מנהלים וארגונים היא כי המשאב החשוב ביותר שלהם הוא העובדים. עובד מקצועי, מחויב, אשר חש ביטחון, סיפוק והערכה במקום עבודתו, יישאר בארגון לאורך זמן, ויתרום מעצמו מעבר למתחייב בהגדרת תפקידו. לצד זאת, עבודת צוות משותפת תשיג לעיתים רבות תוצאות טובות יותר בטווח הארוך.
ארגונים בוחרים בגישת הפעולה הקהילתיות כאופן התארגנות וכאמצעי להשגת יעדיהם השונים. גישת הפעולה הקהילתית בארגונים שואבת מתוך עקרונות עליהם מושתתת קהילה במובן המסורתי והוותיק של המילה. ולכן עוסקת בחיזוק והעמקה של קשרים בין אנשים בתוך מרחב חברתי או מקצועי בו הם פועלים ויצירת בסיס משותף להזדהות. אנשים זקוקים פעמים רבות לאחרים על מנת לצמוח, להתפתח ולהגיע לתחושת השלומות. עובדים, הנמצאים שעות רבות במרחב המקצועי שלהם, יכולים למצוא את המענה הזה גם במקום העבודה – בוודאי כאשר חלק משמעותי ממקום זה הוא הפיתוח המקצועי של העובד.
אבל – איך נדע שהצלחנו? איך נוכל לראות או לדעת שאכן עלתה המוטיבציה? איך נוכל למדוד את השינוי בתחושת השייכות? איך נדע שהאפקטיביות של העובדים והמחויבות שלהם לארגון עלתה בזכות הגישה הקהילתית? על שאלות אלה ועוד ננסה לענות במושב אותו יוביל צוות מרכז ק.מ.ה עם שותפות מקצועיות ומומחיות בתחומן, במסגרת כנס Commina. זהו כנס מקצועי לאנשי קהילה, שיווק, משאבי אנוש ויועצים ארגוניים. הכנס יוקדש לחיבורים, שיתופי פעולה, והיכרות עם עולמות תוכן של חדשנות, חינוך וקהילה כדיסציפלינה מקצועית. מוזנים להצטרף אלינו לשמוע, להשמיע, להכיר, לשאול, ללמוד ועוד.
לפרטים נוספים והרשמה, לחצו כאן
מיוחד לקוראי מגזין בית 12 – הנחה של 15% להרשמה לכנס:
> בחרו 'כרטיס מיוחד'
> הקלידו קוד קופון oranim15